Hjertelig velkommen til min Ipad 2 side

 

Jeg startede forsøget på at anskaffe en Ipad 2 den 15. marts

Efter adskillige udsættelser endte jeg op med at købe hos:

http://www.proshop.dk/

28.april og pakken kom kl 13.30. Jeg har pakket ud og skriver dette på min nyerhvervelse, samtidig med at den lader op. Jeg har købt et tastatur med dokking så min Ipad blot ser ud til at være en elegant skærm, Super !!


 

Senere vil jeg bruge denne side til at komme med mine erfaringer og håber på at der er andre som vil bidrage med indlæg, så vi kan få det bedste ud af vore investeringer.

Nu har jeg brugt min Ipad 2 et stykke tid og jeg må indrømme at det er et meget lækkert stykke " legetøj " - meget enkelt at håndtere og går på wifi når det findes og 3G når der ikke er netadgang. Apps er totalt overdådigt, både gratis og købe, og der er snart ikke den ting som ikke findes. Installationen er enkelt og skulle man fortryde, er afinstallationen ligeså enkelt. Meget smart. Jeg henter og sender mail, surfer på nettet uden problemer. Et enkelt hjertesuk fra mig er dog, at den ikke understøtter Java, hvilket vil sige, at man ikke kan logge sig på med sin nem-id. Det er et handikap, som jeg håber snart bliver løst, og så kan min Ipad 2 næsten erstatte den stationære pc.

Jeg har nu været ude at rejse, nærmere betegnet Cypern. Husk når du medbringer din Ipad 2 at medbringe den originale oplader til lysnettet. Jeg troede at jeg kunne lade op med en rejse oplader, men det gik ikke, der var ikke nok kraft på. ØV !!

Desuden lidt om 3G. På rejsedestinationen var der ikke Wifi. Heldigvis havde jeg ikke min oplader med og gik derfor kun på nettet et par gange med 3G - hentede mail og Skypede lidt med min søn. Da jeg kom hjem, checkede jeg min telefon regning og konstaterede at det havde kostet mig 285,- kr.
På en cafe ikke langt fra hvor vi boede, var der Wifi net, så det havde været en del smartere at sætte sig der med en kold fad-bamse og ordne sin mail og hvad ellers der nu skulle klares. Som alternativ kunne man have benyttet en Net-cafe og betalt 3 EU for 1 time på nettet. Så lærte jeg så meget om det, tak

Dato: 07. juli 2011 og jeg er stadig meget begejstret for min Ipad2. Jeg har nu lært at lægge film på den ved hjælp af iTunes, det er lidt besværligt da man skal convertere fra avi formatet til mp4 og oprette en spilleliste hvor du så trækker filmen over i. Når du så synkroniserer bliver filmen automatisk overført til Ipad´en og det går stærkt vil jeg sige !!! Jeg har købt en adapter så man kan tilslutte sit tv med et hdmi kabel og det holder totalt. Både lyd og billede på en 42" skærm